Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Bra favorit i superettan

Degerfors@2,20

Bruksgänget Degerfors är ofta starkt på hemmaplan och vände senast 0–1 till klar seger mot AFC United. I dag väntar ett nytt konstgräslag hemma på naturgräset. Eric Jernberg är avstängd och Fuad Hyseni är skadad, men i övrigt ser det bra ut.

Syrianska saknar bland annat rutinerade Lolo Chanko sedan tidigare och viktige Alexander Michel är avstängd i dag.

Degerfors har klar fördel av naturgräset. Lägg därtill hemmafördelen och jag tycker att oddsen borde vara nere runt dubbla pengarna. 2,20 är bra betalt för hemmaseger i mina ögon.