Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Spelbloggen

Målrik EL-retur

Zenit–Sevilla över 2,5 mål@1,94

Zenit hade offensiva problem i första mötet då bland annat Hulk och Danny var avstängda. Tog ledningen med 1–0 men Sevilla hade initiativet matchen igenom och vände till seger efter två sena mål. Nämnda duo är tillbaka i Zenit i kväll, vilket förstås spetsar offensiven, men istället saknas bland annat avstängde försvarschefen Garay. Sevilla kan ställa upp med starkaste elvan.

Resultatet i första mötet innebär att något lag alltid måste göra mål (förutom vid just 2–1), vilket är en bra förutsättning för överspelet. Sevilla kan få fina kontringslägen – och det är spanjorerna bra på att utnyttja. Det såg vi i bortamötena med både Mönchengladbach (3–2) och Villarreal (3–1).

Hur som helst – jag gillar förutsättningarna för överspelet och kliver in till odds närmare dubbelt.