Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Västerås tar ny fullpoängare

Västerås fick tillbaka poängmaskinen Jan Urbas senast. I kväll gör fjolårets skyttekung Jeremy Willams comeback efter en månads frånvaro.

Matchen spelas i Luleå och Asplöven får klara sig utan Luleå-lånen Malte Strömvall, Marcus Oskarsson och Christian Jaros.

Västerås är inne i en positiv trend och tvåan spelas till dubbelt.

Vita Hästen var en frisk fläkt i höstas. I de senaste omgångarna har det inte gått lika bra. Björklöven har två bra målvakter och kan räkna med fullsatt hall i kväll (bjuder på entrén). Jon Palmebjörk är tillgänglig för spel i hemmalaget och i odds över 1,80 på ettan duger gott.