Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Jag tar ställning i AFCON

DR Kongo DNB@2,00

DR Kongo fick en mycket tuff start på mästerskapet då man hamnade i underläge med 0–1 efter en minut mot Zambia. Men man var det bättre laget i hela matchen och skapade flertalet chanser innan Crystal Palace-stjärnan Bolasie kvitterade. Hade också chanser att avgöra matchen. Har potential i offensiven med nämnde Bolasie och Dynamo Kiev-strikern Mbokani. I dag ställs man mot Kap Verde som ligger en bit före på FIFA-rankingen men har ett lag bestående av många spelare från andradivisioner i Europa. Har också några frågetecken inför matchen i kväll.

Jag håller DR Kongo som knapp favorit och spelar DNB (insatsen tillbaka vid oavgjort) till 1,95.