Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Spelbloggen

Vasst odds i Portugal

Sporting Braga +0,5@1,88

Braga är ett mycket bra hemmalag. Ligger en bit efter topplagen i ligan, har inget Europa-spel som stör och satsar därför en del på de inhemska cuperna. I kväll tar man emot Porto i ligacupen och det är bara seger som gäller.

Ligatvåan Porto saknar Brahimi och Aboubakar som spelar Afrikanska mästerskapen. Utöver det vilas ordinarie spelare som Jackson Martinez, Alex Sandro, Danilo, Fabiano, Casemiro och Maicon. Får trots det ihop en bra startelva, men inte så bra att den reflekterar aktuella odds. Behöver inte heller tre poäng, ett kryss fungerar utmärkt och en knapp förlust är ingen katastrof.

Braga +0,5 är klart spelvärt till odds över 1,75