Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Spelbloggen

Roma spelas

Värdefulla poäng står på spel i kväll. Manchester City hade förhoppningar om att Vincent Kompany och David Silva skulle spela i Rom.

Kompanys comeback dröjer. Eventuellt gör Silvia comeback, men han inleder på bänken.

Roma gjorde en riktigt bra match i Manchester och var närmast segern. Med tanke på avbräcken i City (skyttekungen Sergio Agüero gick sönder i helgen) lägger jag en liten peng på ettan trots att oddsen har gått ned.

Skulle det bli ett tidigt mål är över 2,5 mål mycket intressant.

Startelvorna:

Chelsea FC: Čech, Azpilicueta, Cahill, Zouma, Filipe Luís, Obi Mikel, Matić, Salah, Fàbregas, Schürrle, Diego Costa SUBS: Beeney, Ivanović, Ramires, Drogba, Rémy, Loftus-Cheek

Sporting Lissabon: Rui Patrício, Maurício, Paulo Oliveira, Silva, Ricardo Esgaio, William Carvalho, João Mário, Adrien Silva, Slimani, Capel, Carrillo SUBS:Marcelo, Sarr, André Geraldes, André Martins, Oriol Rosell, Montero, Carlos Mané

Roma: De Sanctis, Yanga-Mbiwa, Maicon, Holebas, Manolas, Nainggolan, Pjanić, Keita, Ljajić, Totti, Gervinho SUBS: Curci, Astori, Strootman, Iturbe, De Rossi, Florenzi, Destro.

Manchester City: Hart, Zabaleta, Mangala, Clichy, Demichelis, Fernando, Milner, Nasri, Jesús Navas, Fernandinho, Džeko SUBS: Caballero, Sagna, Kolarov, Boyata, Lampard, Silva, Jovetić.

Barcelona: ter Stegen, Piqué, Mascherano, Bartra, Mathieu, Busquets, Iniesta, Pedro Rodríguez, Suárez, Messi, Neymar SUBS Bravo, Jordi Alba, Adriano, Rakitić, Xavi Hernández, Sergi Roberto, El Haddadi.
Schalke: Fährmann, Kirchhoff, Höwedes, Aogo, Uchida, Fuchs, Höger, Barnetta, Neustädter, Choupo-Moting, Huntelaar SUBS: Giefer, Friedrich, Ayhan, Sobottka, Meyer, Clemens, Sané.
Maribor: Handanović, Rajčević, Viler, Arghus, Filipović, Sallalich, Ibraimi, Stojanović, Bohar, Mertelj, Tavares SUBS: Cotman, Šuler, Mejač, Ndiaye, Vršič, Zahović, Mendy.
CSKA Moskva: CSKA Moskva: Akinfeev, Mário Fernandes, Ignashevich, Nababkin, V.Berezutski, Wernbloom, Dzagoev, Eremenko, Natcho, Musa, Doumbia SUBS: Chepchugov, Chernov, Tošić, Efremov, Cauņa, Milanoc, Vitinho.
Paris: Salvatore Sirigu, Thiago Silva, Maxwell, van der Wiel, David Luiz, Lucas, Thiago Motta, Matuidi, Verratti, Cavani, Ibrahimović SUBS Douchez, Marquinhos, Digne, Cabaye, Rabiot, Pastore, Lavezzi.

Porto: Andrés Fernández, Maicon, Marcano, Alex Sandro, Rúben Neves, Quaresma, Quintero, Adrián López, Ricardo, Aboubakar SUBS: Ricardo, Martins Indi, Herrera, Óliver Torres, Jackson Martínez, Tello, Kelvin.

Shakhtar: Pyatov, Shevchuk, Kryvtsov, Rakitskiy, Stepanenko, Fred, Bernard, Douglas Costa, Alex Teixeira, Ilsinho, Gladkiy SUBS: Kanibolotskiy, Marlos, Fernando, Kovalenko, Dentinho, Wellington Nem, Taison.