Spelbloggen

Nytt försök i Frankrike

Capital One-cupdragen satt som en smäck i går där topplagen Arsenal, Liverpool och Everton alla floppade. Sämre gick det med Rennes som inte hade sin bästa dag. Jag gör ett nytt försök i Ligue 1 i dag.

Lyon -1@2,25
Lyon har som vanligt varit mycket skadedrabbat, men sedan man åkte ur Europa League-kvalet har spelare börjat komma tillbaka och då har också resulaten kommit. Senast starka 1–1 borta mot PSG. I kväll har man en mycket bra uppgift mot Lorient, som trivs klart bästa hemma på konstgräset. Lorient har tappat rejält i slagstyrka sedan förra säsongen. Lämat klubben har Aboubakar, Aliadiere och Monnet-Paquet (28 mål förra säsongen) medan Jouffre (sex mål), Abdullah och Koné saknas på grund av skador och avstängning.
Lyon kan mycket väl påbörja en segerrad i kväll och mot ett stukat och formsvagt Lorient ska segerchansen vara mycket bra. Jag tror att siffrorna kan rinna iväg och spelar Lyon -1 (pengarna tillbaka vid uddamålsseger) till fina 2,25.