Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Spelbloggen

Vasst handbollsodds

Ystads IF@2,08
Jag tycker mig ha hittat ett bra odds i kvällens handbollspremiär i Halmstad.
Hemmalaget Drott floppade i fjol och hade stora problem när nyckelspelarna Magnus Persson och Philip Stenmalm fanns på skadelistan. Nu har den duon lämnat för proffslivet i Tyskland, liksom vasse högersexan Anton Halén. De värvade ersättarna är ganska unga och oprövade och jag tror att Drott får en tuff säsong.
Ystads IF var också ett lag som floppade i fjol. Men det finns potential och laget kan få en nytändning med gamle landslagsspelaren Sebastian Seifert, som tagit över huvudansvaret efter att ha varit assisterande tränare förra säsongen.Försäsongen har varit lovande med sju raka segrar. Några spelare har varit småskadade i veckan men som det ser ut kan alla utom Johan Dahlin spela i kväll.
Jag håller Ystad som det vassare laget och tror att de inleder elitserien med en seger. 2,08 är bra betalt på tvåan.