Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Spelbloggen

Intressant lördag

Har precis plöjt igenom Ligue 1 och till viss del The Championship till morgondagens Sportexpressen (eller dagens – hur ni vill) och hittar en hel del intressanta odds. Postar redan nu ett par spel där det är risk att oddsen droppar.

Monaco -0,5@2,00
Monaco har efter en tveksam inledning börjat varva upp. Mot Bordeaux spelade man bra i 45 minuter (ledning 1–0) men efter en miserabel andra halvlek blev det 1–4 till slut. Senast dominerade man borta mot Nantes i 80 minuter vilket räckte för en 1–0-seger. Har så gott som alla spelare friska.
Gästande Lille kommer från tung förlust i CL-kvalet i veckan. Har dessutom skador på nyckelspelare. Mittbacken Basa och högerbacken Beria saknas definitivt. Danske mittbacken Kjaer har 50-50-chans till spel och offensive Kalou är på väg bort från klubben och inte med i truppen.
Monaco bör kunna utnyttja problemen hos gästerna. Två gånger degen på ettan är bra betalt.

Montpellier +0,25@1,95
Montpellier tappade stjärnorna Niang och Cabella inför säsongen men har klarat sig bra inledningsvis. Trots att spelet inte stämt till 100% har man två segrar på tre matcher, däribland imponerande 2–0 borta mot Marseille. Har en i stort sett skadefri trupp (duktige Stambouli saknas dock då han är på väg att säljas).
Nantes har ett profillöst lag och är uddlöst. Skapade inte mycket senast mot Monaco.
Matchen är mina ögon helt jämn och 1,95 på Montpellier med kvartsbollen känns mycket bra.

Millwall -0,75@2,07
Millwall kommer från två raka förluster på hemmaplan, men i veckan vilade man spelare i cupmatchen mot Southampton. Har lånat Ranegie från Watford för att spetsa till offensiven och han kan passa bra i klubben. Blackpool har värvat ”bottenskrapet” efter en kaotisk sommar där man tappade nästan hela truppen. Spelarna saknar matchtempo och är inte direkt samspelta – vilket resulterat i fyra raka förluster i ligan.
Ett uppretat Millwall bör ha bra segerchans mot Blackpool som fortfarande ligger efter fysiskt.

Hur lägger ni upp spelen? Kommentera gärna.