Spelbloggen

Europa League-kväll

Gott om matcher från sista kvalomgången till Europa League i kväll. Jag jobbade med tipsen till tidningen i går och hittade en del intressanta spel.

Astra Giurgiu (DNB)@2,00
Det rumänska laget är i bra form och behöver inte skämmas för segern i Lyon. Nu ska man avsluta jobbet på hemmaplan mot ett Lyon som saknar tio spelare, varav flera viktiga. Offensiven ser mycket tunn ut med Lacazette som det stora hotet. Lyckas rumänerna plocka bort honom är mycket vunnet. Bör få en del omställningslägen och jag gillar oddset på DNB-ettan.

Legia Warszawa -1,5@2,00
Legia har bra kapacitet, vilket man inte minst visade när man körde över Celtic. Vann bortamötet klart rättvist i svåra förhållanden. Henning Berg vilade många spelare i ligamatchen i helgen för att ha en fräsch elva i kväll. Jag tror att klasskillnaden är stor och spelar på Legia-seger med minst två mål.

Dinamo Zagreb–Petrolul över 2,5 mål@2,03
Första matchen var jämn och ett effektivt Dinamo Zagreb vann med 3–1. Det innebär att Petrolul måste göra minst tre mål i returen och det borgar för en öppen matchbild. Över dubbelt känns som bra betalt.

Lycka till med spelen!