Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Snacka med Leman

Ännu en episk presskonferens med Roger & Bert

FRÖLUNDA/SHL: Det dröjde lite, men efter ett supdrama på isen fick vi en ny, legendarisk presskonferens där Frölundas Roger Rönnberg och Skellefteås Bert Robertsson duellerade.

Ni ser den nedan.

Det började med att Rönnberg tackade Jimmie Ericsson för att denne ”tappade huvudet” och drog på sig ett matchstraff, något som ju sänkte Skellefteås chans till poäng och hjälpte Frölunda enormt.

Detta uttalande räckte för att Robertsson skulle tända till på alla cylindrar, begära ordet, och sedan var det igång:

– Att ens behöva replikera på dessa fortsatta påhopp från Roger, dessa respektlösa uttalanden om motspelare. Roger har liten erfarenhet av att spela hockey på hög nivå, därför kan han håna spelare som Jimmie. Jimmie blöder för Skellefteå, det tycker jag Roger borde respektera istället för att håna Jimmie i media.

– Roger har använt den här retoriken förr, att hacka på motspelare, peka finger istället för att rätta till saker i sitt eget lag; jag ser otaliga saker som Roger borde rätta till för att få en sportslig arena, hedervärd hockey. Det Roger gör mot Jimmie … ingen heder!

Då tog Rönnberg mikrofonen, sa lugnt:

– Jag sa det mest för att se om jag kunde få igång dig …

Robertsson:

– Peka finger på Jimmie som har blött för Sverige, det är ingen heder!

Sedan gick Robertsson.

Rönnberg följde efter, snubblade på en fotoväska, skakade på huvudet, så var den här duellen över.

De här två grabbarna, de är inte de bästa vänner – men vilka presskonferenser de bjuder på.

Episka.

https://www.youtube.com/watch?v=vNeLJBgSHCU