Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Snacka med Leman

Uppskuren Bohm, Fälth med huvudvärk

Medan GT-Stefan skriver klart sista texten, några tankar:

## Enligt HV71 gjorde sig även Joel Lundqvist skyldig till en spearing, på HV:s Teemu Laine. Domarna noterade inte detta, men enligt Jönköpings-Posten ska de skicka situationen vidare för granskning.

Många om och men här, Joel skulle alltså, precis som Chris Abbott, kunna bli avstängd, men vi får väl se vad som händer.

Roger Rönnberg var i alla fall tydlig: om videon visar att Joel är skyldig kommer Frölundatränaren ta ett snack med sin kapten. Sådant hör inte hemma på isen, menade Rönnberg.

## Elias Fälth hade ont i huvudet efter Abbotts tackling i ryggen. Intressant att se hur Fälth mår på fredagen.

## Det första som hände Oliver Bohm i comebacken var att Mattias Tedenbys skridsko skar upp hans lår. Inte så illa som det låter, Bohm behövde inte sys, men ett rejält plåsterjobb blev det.

## Viss ilska bland HV-supportrar som tycker Frölundas spelare lägger sig lätt. Jag vet inte, Oliver Lauridsen for upp rätt snabbt i kväll, och att Ryan Lasch gick i däck när Jere Karalahtis klubba smekte haka och kind häromsistens … det är trots allt rätt naturligt att man blir skraj när någon försöker crosschecka en i käften.

## Tom Nilsson hade två förstaass. Ni minns väl hans garv efter två andraass, när vi snackade i #Hockeyhörnan i tisdags?  Nu är poängen på riktigt, Tom, nu var du på isen …

## Frölunda åker skridsko med fansen, så kallad ”allmänhetens åkning” (13–17) på eftermiddagen i Scandinavium.