Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Han är Frölundas Mats Sundin

Skärmavbild 2015-10-30 kl. 10.19.42 I dagens GT-krönikan gör jag alltså jämförelsen mellan en spelare i Frölunda och Mats Sundin.

Kom igen, säg inte att inte ni också ser liknelserna?

In och läs, in och läs; klicka på bilden.

Och … vet inte om jag behöver skriva det, men … nej, givetvis inte lika bra som Sundin var.

Men jämföra är inte att likställa.

De påminner om varandra, de här två. Ledaregenskaperna, förmågan att täcka puck, utnyttja fysiken.

Det gillar jag.

***

Fick frågan om Chris Abbotts ordval (bitch) i en kommentar här i bloggen. Var det så farligt? Reagerade faktiskt inte. Bitch=tik, och det var faktiskt min första tanke när jag stod med Abbott, gick ner på knä som en tik.

Om han (Oliver Lauridsen) gjorde det som en annan sorts bitch, hur vi nu ska översätta det bäst, jag vet inte … vilket är nästa ord i stridens hetta vi ska reagera på? Jag återkommer till mig själv och könsorden när dammsugarslangen fastnar … alltså, jag tror väldigt mycket på att vi måste förstår att människors spontana känslor, hur deras reptilhjärnor agerar, inte säger så mycket om hur de är som personer.

Jag tittar hellre på hur folk agerar, vad de verkligen gör, Det brukar ge mer.