Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Valde Öis fel väg för två år sedan?

För snart två år sedan sparkade Öis huvudtränaren Hans Prytz.

Marcus Lantz ersatte.

Hur tycker ni det bytet slog ut, Öisfans?

Eller frågan ska väl snarare ställas till Öis ledning, en vacker dag är det kanske någon av mina nyhetsskrivande kolleger som gör det.

Alldeles oavsett, sedan Prytz fick lämna har Öis åkt ner i division I, tränarbytet fick alltså motsatsen till positiv effekt, och utan att ha någon egentlig insyn i hur Marcus Lantz är som tränare (det är säkert en snäll kille) så kan ju ingen människa påstå att han lyckats med sitt jobb.

## I fjol: tappad serieledning och närmast säker serieseger, därefter miss i kvalet.

## Just nu: sju poäng från den enda plats (den första) i division I som ger automatisk uppflyttning till superettan, detta efter ett maffigt 0–2-magplask hemma mot Landskrona på tisdagskvällen.

Jag såg inte matchen, har sett för lite av Öis för att helt rättvist bedöma lagets styrkor och svagheter, men jag imponeras inte av resultaten, jag tycker årets spelarmaterial borde betyda fler poäng.

Jag begrep aldrig, den där sommaren 2013, varför Hans Prytz fick gå, trodde kanske ledningen att Öis skulle springa igenom superettan bara för att det gick så bra i några cupmatcher?

I så fall är risken att priset för det överilade (?) beslutet blev väldigt högt, för jag undrar hur länge Matz Thorsson orkar pumpa in pengar om det inte kommer en framgång i år.

Detta en reflektion lite från sidan. Ni som följer laget hårt har säkert åsikter, delge mig gärna dessa.

Här läser ni GT-Stefans text från matchen mot Landskrona.