Skivbolagsbloggen

Har du gjort något man känner igen?

Det kan ju förmodligen bero på att jag lever i en hybris-tro om att alla känner till allt jag gör.  Det kan också bero på att man inte har någon riktig distans till de artister man arbetar (ok, arbetade) med.


Men, häromdagen tackade jag ja till att bli intervjuad av en knattereporter för REA på SVT om musikbranschen. Vi bestämde att intervjun skulle ske hos producenten Björn Ökvist (eftersom folk mer förknippar musik med studios än skrivbord och tomma vita väggar med en church of satan-affisch, som de facto utgör min arbetsplats).


Innan intervjun ska börja och Sebbe – knattereportern – och jag har hälsat på varandra frågar producenten om några ”kända namn som du har jobbat med?”.


Jag ger mina, i min åsikt, största namn och får ett hummande och aaahande svar innan producenten tittar upp och frågar ”har du inte jobbat med någon man känner igen? Typ någon Idol?”


Sedelärande för egen del och en hälsosam väckarklocka att hela världen inte snurrar runt David Mortimer-Hawkins (även om jag, så klart, anser att den borde göra det.)


dagens myspace-tips går, utan någon som helst koppling till historien ovan, till The Sonnets. Gillar du Fibes Oh Fibes? (ledtråd: de har INTE varit med i Idol).


Det är klart du gör.


Gillar du Spandau Ballet?


Det är klart du gör.


Då gillar du The Sonnets. kolla upp på:


www.myspace.com/the_sonnets