Henrik Sjöberg

Skellefteå jagar Rögles sena värvning

Foto: Carl Sandin/ BILDBYRŁN
Foto: Carl Sandin/ BILDBYRŁN

Rögle värvade hem Edwin Hedberg från KHL-klubben Medvescak Zagreb efter knappt tre säsonger i klubben. En rekrytering som visade sig slå väl ut. Hedbergs fart på isen rev upp stora hål i BIK Karlskoga och den 23-årige ytterforwarden gjorde fyra mål på fyra matcher i sista kvalet när RBK fixade sitt nya SHL-kontrakt.
Inför nästa säsong står Hedberg utan kontrakt – och det kan bli en flytt norrut för honom.
Enligt uppgifter till SportExpressen har Skellefteå AIK erbjudit Hedberg ett kontrakt att ta ställning till. Avslutningen på säsongen har säkert bidragit till att fler klubbar är intresserade av honom och SAIK har presenterat sitt förslag.

Tidigare i Mars förlängde Skellefteå kontraktet med nyckelspelaren Bud Holloway och i går kunde Mr Madhawk avslöja att Växjö Lakers har gjort klart med Skellefteås forward Andrew Calof inför nästa år.

I dag drog Madhawk även fram att Växjö är överens med Viktor Fasth om ett långtidskontrakt där bara en detalj återstår att lösa som ni kan läsa mer om här.