Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Henrik Sjöberg

Nylanders lagkamrat blir expert

Komarov och William Nylander Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN
Komarov och William Nylander Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN

Toronto Leo Komarov har blivit viktig del av Maple Leafs nya lagbygge. 30-åringen är tillsammans med William Nylander, Auston Matthews och en hel drös av talanger på väg att nå en slutspelsplats.
Under åren i landslaget har Komarov blivit en rätt välkänd profil i Sverige också, bland annat som ett populärt intervjuobjekt eftersom han pratar svenska. Komarov kan även ryska så han är ett hett villebråd under VM i mixade zonen.
Den finländske forwarden var med i när Finland vann VM-finalen mot Tre Kronor i Slovakien 2011.
Nu ska Komarov ge sig in i expertrollen. Under en presskonferens i Finland i går meddelade NHL-forwarden att han kommer medverka som expert och ge sin syn på hockey i NordicBets olika kanaler vilket även innebär rörligt material.
Det nya jobbet innebär dock inte bara en ambassadör och expertroll inom hockeyn utan Komarov kommer även att jobba med tennis i samma roll.
– Jag kommer ge allt i det här samarbetet med NordicBet. Det är uppenbart att dom älskar sport lika mycket som jag gör, sa Komarov i går i samband med presskonferensen.

Kolarov och Joel Lundqvist. Foto: Joel Marklund/ BILDBYRÅN
Kolarov och Joel Lundqvist. Foto: Joel Marklund/ BILDBYRÅN

Landsmannen Fredrik Norrena är numera målvaktstränare i TPS men har jobbat som expert i TV tidigare och det kanske är på den banan vi kommer att vi se Komarov i framtiden. Norrena var het på isen och hade säkert inte svårt för att säga vad han tyckte i tv-studion. Nu hoppas säkert företaget att Komarov ska visa sig sitta på liknande egenskaper.
– Vi kan inte tänka oss en bättre ambassadör än Komarov. Han är första klass på alla sätt. Utanför rinken är han klassisk finne – blygsam – men på isen är han ren energi. Nu går han in i det här samarbetet med samma energi vilket garanterat kommer bli en succé, säger Jussi Nurmi som är Brand Manager på NordicBet.