Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Sjöberg

Ohlsson: 15 omgångar kvar och det ska jagas

Tallqvist deppar.  Foto: Johanna Lundberg/ Bildbyrån
Tallqvist deppar.Foto: Johanna Lundberg/ Bildbyrån

Tung, tung förlust för Djurgården.
Varför är det ofta såhär? När lag jagar bakom och äntligen får chansen att kliva om och förbi i tabellen så blir det förlust.
Oavsett vad spelarna säger så måste det vara tufft att inte få den där segern i precis rätt läge.
Robert Ohlsson satte sig på presskonferensen efteråt och konstaterade:
– Vi ska jaga ikapp lagen och det här var en jäkla bra chans. Nu får vi en till chans på lördag. Det är 15 omgångar kvar och det ska jagas. Det är vår inställning, säger Djurgårdstränaren.

Kollegan i Färjestad, Leif Carlsson, kunde luta sig tillbaka och följa upp med nästa konstaterande:
– Det var en jätteviktig match för oss. Det är klart att man har koll på tabellen, för oss handlar det om att vi hade ett mål inför säsongen och det var topp sex. Nu tar vi tre väldigt viktiga poäng och vi tittar mer uppåt än vad som kommer bakom oss. Men i det här fallet så hade Djurgården kommit väldigt nära. Nu blir det ett gap igen men det går väldigt fort om man förlorar några matcher. Men det är det här som skapar en härlig spänning också.

•••

Det var mest kamp den här kvällen och dessutom rätt låg stämning på Hovet. Man hade helst skruvat fram tiden 7-8 omgångar nu för det finns en hel del dramatik att se fram emot.
Osten riskerar att tvingas tacka för sig i Luleå med ett missat slutspel och det vore på flera sätt trist att se. Osten borde få ett sista slutspel.
Örebros trepoängare mot Luleå var nödvändig för bakom Örebro lär Leksand aldrig ge sig.