Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Sjöberg

Arlbrandt: Väldigt odramatiskt för min del

Arlbrandt fick lite istid mot Rögle senast. Foto: Stefan Persson/ BILDBYRŁN
Arlbrandt fick lite istid mot Rögle senast. Foto: Stefan Persson/ BILDBYRŁN

Pär Arlbrandt är en av HV:s mest rutinerade spelare men just nu har han tappat sig plats i laget. När laget vann den andra matchen i dubbelmötet mot Rögle i lördags fick Arlbrandt 1.23 i istid.
I kväll väntar Djurgården på Hovet och tränaren Johan Lindbom har placerat 34-årige Arlbrandt utanför laget. I stället för han vara hemma och förbereda sig på egen hand.
– Väldigt odramatiskt för min del, klart att alla som håller på med elitidrott vill spela men just nu är jag utanför laget så det gäller bara att göra sig redo för nästa gång man får chansen, säger Arlbrandt.

Totalt har han fått ihop 17 poäng (6+11) på 34 matcher i vinter och ligger i toppen av lagets interna poängliga. Efter jul har det blivit en assist på sju matcher. Nu får vi se hur lång tid det tar innan Arlbrandt lyckas spela sig in i laguppställningen igen.
Både HV och Djurgården kommer till spel ikväll med tre raka segrar bakom sig.