Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Sjöberg

Nick Sörensens inkassostrul

Fick ett mycket underhållande samtal på telefon för en stund sedan, som lät ungefär såhär:

– Ja, tjena. Det är Nick Sörensen här i LHC. Jag har fått inkassokrav här nu som blivit höga kostnader. Men jag lämnade ju tillbaka bilen till Skoda för flera månader sedan och betalde sista räkningen då också. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

• Nej, det låter ju inte så bra. Men vet du vem du pratar med just nu?
– ……nej.

• Det är Henrik Sjöberg på Expressen.
– Men fan fan vilket prank jag åkt på nu. Det är Rautio, jag fick numret av honom och han sa att det gick till killen som sköter detta på Skoda. Jag fick numret av honom i går.