Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

AIK vill värva tillbaka Viklund

Sedan det blev klart att Stefan Johansson missar resten av säsongen har Gnaget försökt ersätta honom med ännu en spelare som har varit i klubben tidigare.
AIK har försökt få loss Tobias Viklund från KHL-klubben Lada Togliatti och Viklund själv ska vara intresserad av att avsluta säsongen i AIK. Lada är långt ifrån en plats i KHL-slutspelet och säsongen kommer att ta slut tidigt för Viklund.
Men mina uppgifter där just nu säger att man inte lyckats lösa det med klubben och att det i nuläget pekar på att Viklund blir kvar.

Han bör vara en intressant back för många klubbar i Sverige inför nästa år också.

Det är snart tre år sedan Kramforskillen lämnade AIK för spel i Ryssland. Första två åren spenderade han i Avtomobilist Jekaterinburg. 29-åringen har gjort 151 matcher och 54 poäng (21+33).

Viklund hade förstås varit en riktig drömvärvning för AIK som snart ska slåss om en SHL-plats. Men jag antar att Anders Gozzi kommer fortsätta försöka så mycket det går när det gäller Viklund och även andra namn som ersättare för Johansson. Fönstret stänger 15 februari.

AIK har haft otur med sina värvningar från SHL den här säsongen, bortsett från Johansson har Nicklas Heinerö varit borta ett tag nu på grund av sviterna från en hjärnskakning. Oklart just nu när han är redo för spel igen och det är förstås inget som man skyndar på. Heinerö har åkt på bakslag tidigare och måste ta det försiktigt i sin väg tillbaka.