Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Sjöberg

Joel om Henrik och NYR

Pratade NHL och Rangers med Joel Lundqvist efter Frölundas mindre lyckades lördagseftermiddag i Saab arena. Rangers torskade mot Erik Karlssons Ottawa i går och har tre förluster senaste fyra matcherna.

– De ska vara ett hårt jobbande lag. I oktober hade man bra struktur och då är de svårslagna men just när de inte kommer upp i arbetskapacitet och är noggranna i spelet utan puck så är de väldigt ihåliga av det jag sett. Ska de vara framgångsrika måste de jobba hårt och spela bra utan puck, det har de inte gjort nu under en månads tid och då har de torskat mycket. Det är min analys i alla fall. Men just när de jobbar hårt har de ett bra lag.
• Hur har målvakten skött sig?
– Han började ju ruskigt bra och var en stor del till att det gick bra också. Sen har det gått tyngre för hela laget och han kanske inte tog några extrapuckar och då vann de inte heller. Jag har ju sett några matcher, det är väldigt mycket klara lägen så då är det inte helt lätt för honom. Men hittar de tillbaka till det där spelet utan puck blir de stabilare och lättare för honom också. Det kan nog bli en bra vår.
• Chanserna att gå hela vägen större eller mindre i år?
– Det är så jämt. Men vi får se, de har varit och nosat lite och som sagt, kan man hitta strukturen så kan det blir bra.