Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Sjöberg

Axelsson: Det kanske var nummer 16 i Färjestad.

Anton Axelsson fick åka och sätta sig två minuter när Frölunda drog på sig ett lagstraff från båset. Efteråt pratade Roger Rönnberg om att det eventuellt var han eller Anton som drog på sig tvåan. Men Rönnberg nickade bara på ett ironiskt sätt, enligt honom själv.
Axelsson var skogstokig på domaren efter matchen, han skrev och gestikulerade och slog klubban i sargen när han lämnade isen.

Följande konversation med Axelsson gav inte särskilt mycket, vill jag påstå. Men ändå underhållande med lite udda svar på frågorna.

• Varför var du så arg?
– Jag är inte arg.
• Jo.
– För att vi förlorade matchen.
• Du skrek på domaren.
– Nej.
• Du gestikulerade till domaren.
– Nej.
• Du slog klubban i sargen.
– Nej.
• Jo.
– Nej. Nu har du tagit fel spelare.
• Nej, det har jag inte.
– Jo.
• Det har inget att göra med tvåan från bänken?
– Nej.
• Är du säker?
– Ja. Du måste ha tagit fel spelare.
• Roger sa att det var han själv eller Anton.
– Då måste han också tagit fel spelare.
• Du var ju så arg efter matchen.
– Det var inte jag. Någon annan med nummer 16. Johan Ryno kanske?
• 16 i Frölunda.
– Ja, det är jag.
• Du var arg.
– Nej, ska du hitta på att det var jag nu? Ta fram bilderna då?
• Ja, det kan jag göra.
– Nej, gör det inte det.
• Det har med lagstraffet från båset att göra.
– Jag vet inte om det var jag eller Roger eller någon annan. Jag fick åka och sätta mig men det var ett lagstraff. Då var det ju inte jag. Jag vet inte vad du pratar om.
• Jo, du vet vad jag pratar om.
– Domaren gör så gott han kan, dom kämpat och sliter lika mycket som oss. Jag var besviken för att vi förlorade med 5–0. Vi kom inte upp i nivå. Jag blev jävligt bersvkiken på mig själv och min insats.