Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Sjöberg

Växjöbacken laddade upp med hemligt giftermål

Det finns olika sätt att ladda upp inför en semifinalserie.

Växjöbacken Sebastian Erixon tog med sig sambon och gifte sig – i all hemlighet.

Det var i fredags som paret gjorde slag i saken.

– Vi har pratat om det ett tag och nu var ett bra tillfälle. Vi gjorde det lite i smyg. Det var bara vår massör Lenny och hans fru med som vittnen och i övrigt var det ingen som visste något. Sen skickade vi ett mms till både min och Gabbis (målvaktsprofilen Peter Toressons dotter, bloggens anm.) familj. De blev väl lite chockade, det är inget dom hade förväntat sig att få ett sånt sms en fredagkväll när man är hemma och tar det lugnt, säger Erixon.

• Grattis.

– Tack.