Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Sjöberg

Bästa tänkbara lösning för Gnaget

Det är knappast någon som missat kaoset som pågått i AIK senaste månaderna. I dag kom nästa kapitel när det gäller allt som pågår utanför isen.

Johan Svensson avslöjade att Roger Melin gör comeback i AIK och även Anders Gozzi har bestämt sig för att återvända till klubben. En ny styrelse ska också vara på väg att tillsättas.

Rent sportsligt är det här en väldigt bra dag för AIK Hockey. Det var Melin och Gozzi som tog AIK tillbaka till SHL och vi kommer igång den första succésäsongen när Viktor Fasth, Robert Rosén och Rickard Gynge var lagets största stjärnor och man slog ut HV 71 i fyra raka matcher när slutspelet drog igång.

Jag är helt övertygad om att det här var det bästa som kunde hända AIK. Peter Nordström får flytta på sig men kommer att fortsätta i någon form av roll och han kan säkert passa väl in i en tränarstab tillsammans med Melin och kanske David Engblom som tredjelänk.

Det kommer inte att bli en lätt resa för Melin och Gozzi. Efter att duon lämnade Gnaget har det gått spikrakt neråt men om det är några som vet och kan hur AIK fungerar som klubb så är firma Gozzi/Melin.

AIK har inte varit en attraktiv klubb för hockeyspelare den senaste tiden men det här kommer garanterat att förändra den bilden också.