Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Sjöberg

Bara en fråga återstår av SHL-säsongen

När Jakub Vrana reducerade till 1–3 med bara några sekunder kvar av den första perioden tändes en strimma hopp för Linköping. Trots det blytunga starten dök det ändå upp en chans att ta sig tillbaka i matchen.

Roger Melin bytte ut Marcus Högberg mot David Rautio.

Det dröjde 1.54 in i andra perioden innan Skellefteås lagkapten Erik Forssell avgjorde match nummer två med sitt 1–4-mål. Ett mål som även avgjorde hela den här matchserien, om ni frågar mig.

Det som så många trodde skulle bli det stora testet för Skellefteå blev istället ännu en makalös uppvisning av mästarna. Skellefteå har 2–0 i matcher mot Linköping och det är orimligt att tro på något annat än en ny finalplats för SAIK. Mäktiga Skellefteå.

Det är några veckor kvar av SM-slutspelet och vi är inte ens halvväg genom semifinalserierna – men egentligen är det bara en fråga som återstår den här säsongen:

Har Frölunda eller Växjö något att sätta emot Skellefteå?

Efter den här kvällen i Saab arena har man svårt att se hur något lag ska lyckas sätta stopp för ett tredje raka SM-guld.