Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Sjöberg

Landslagsbacken petad

23-årige Jakub Krejcik värvades till Örebro från tjeckiska ligan och HC Sparta Prag inför den här säsongen.

I fyra raka säsonger har han gjort landskamper för Tjeckien, 2011-2012 spelade han dessutom VM.

I går när Örebro vann den viktiga hemmamatchen mot Luleå fanns Krejcik inte med i laguppställningen utan var petad och fick följa matchen från läktaren.

– Nu har vi åtta backar när Jalvanti är tillbaka. Vi kommer att rotera, han (Krejcik) tränar så får vi se när han spelar. Vi har match fredag, lördag och någon av dom kommer han spela. Det är en konkurrenssituation och att vi vill hålla alla fräscha, säger Kenta Johansson.