Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Sjöberg

Forsbergs tal höll världsklass, såklart

Hyllningarna har precis avslutats och Peter Forsberg har lämnat isen i Fjällräven Center. Om det är ens möjligt att öka sin popularitet bland fansen och alla andra här uppe i Örnsköldsvik så har #21 lyckats i kväll.

Han fick ta emot hyllningarna och arenan fylldes långt innan ceremonin drog igång. Modo lyckades utan tvekan med att hylla den störste genom tiderna på ett välförtjänt sätt.

Ordföranden pratade, Hasse Andersson höll i allt men det är inget snack om saken att det var Foppa på egen hand som tog över showen även den här gången när han klev ut på isen i Fjällräven Center.

Talet som Forsberg höll var fantastiskt bra och han blandade friskt med seriösa ämnen träffsäkra skämt som drog ner skrattsalvor. Inte minst när han tog upp domarbasen och hela den storyn har vi koll på sedan tidigare i år.

Forsbergs avslutning var klockren.

”Trots att vi inte bor här på heltid är det ingen jävel som kommer kunna slita ur det här Modo-hjärtat”

Det är nog ingen som tvekar ett dugg när det gäller det.