Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Sjöberg

Selfiegenerationen i mixed zone

axel_nyllet

Såhär kan det se ut när dagens ungdomar tar sig an media i mixade zonen. Axel Holmström och William Nylander visar att det minst sagt råder avspänd stämning i det här JVM-laget inför semifinalen mot Ryssland.

kempe_gwg

Wande satt i perfekt vinkel när Adrian Kempe gjorde det matchavgörande 4–3-målet mot Finland i kvartsfinalen. Finland fick åka hem – och fem svenska spelare som var med och förlorade finalen förra året fick njuta lite extra.

kempe_sprut

Kempe bjöd även Ville Husso på den här duschen.

fans_kvart

Sverige har ett bra stöd på läktarna. Kanadensarna hejar på Sverige och William Nylander hela vägen fram till finalen i alla fall. Mot Ryssland i semin kan svenskarna räkna med det största stödet hittills.

brodecki_skrinn

Brynässpelaren Adam Brodecki gjorde sitt första mål i turneringen mot Finland i kvartsfinalen. Målet betydde 3–1.

puckout

William Nylander, Adam Brodecki och Robin Norell tävlar efter Sveriges träning i går. Målet: Träffa hålet längst ner till höger som fotograferna använder för att fota spelarna på isen.

nylander_tek

William Nylander ”petades” som center till förmån för Axel Holmström, men Lill-Nyllet delar på ansvaret vid tekningarna beroende på vilken sida och motståndare.