Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Sjöberg

GO Leafs GO

När William Nylander gör mål i Air Canada Centre så jublas det helt klart mer än när någon annan spelare hittar rätt. Torontos fans älskar honom redan.

Media skriver en massa om honom varje dag. Alla ser honom som en kommande storstjärna i Toronto och själv så ser han ut att ta allt med ro. Nylander bara garvar när man pratar med honom om intresset i stan.

– Det är otroligt att dom ens vet vem jag är. Det är lite extra skönt framför allt om man lyckas göra mål. Det måste jag säga, säger Nylander efter segern mot Danmark.

Under JVM är jag på plats här i Toronto tillsammans med min vapendragare och fotograf Olle Wande. Hans bilder kommer att dyka upp här i bloggen.

Här är en skön bild på Nylander efter målet mot Danmark när hela ACC skanderar ”Go Leafs Go” som dom gör när Nylander utmärker sig. Det måste vara grymt kul för honom att spela ett JVM här i Toronto där han har sin framtid.

nylander_goleafs

nylander_henke

Nylander har alltid den här fina mössan på sig i mixade zonen. Han ser ganska ung ut vanligtvis och i den här mössan ser han verkligen ut som en liten grabb. En liten grabb som kan hockey.

nylander_publik

Fansen i Toronto längtar efter att få köpa Nylander-tröjor. Den här killen tog saken i egna händer och skapade sig en tröja.