Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Sjöberg

Landslagsledningen om Zetterberg

När svenskarna i Vancouver dyker upp här i Stockholm så innebär det att truppen är fylld sett till utespelare. Om tre dagar kan Detroit-spelarna åka ur Stanley Cup-slutspelet och en pöjk som Henrik Zetterberg hade förstås varit ett drömnamn han också.

Men ledningen kan ju inte vänta hur länge som helst förstås och såhär säger Tommy Boustedt om just den situationen.

– Det är otroligt viktiga dagar just nu. Sedinarna kan ställa in sig på detta och till helgen är det bara en vecka kvar av VM och skulle vi gå och vänta på fler resultat innan vi tar beslut kan det i slutändan bli så att vi inte får någon spelare alls. Det kan vi inte göra när två såna superstars på forwardssidan som Henrik och Henrik blir tillgängliga och en superstar på backsidan som Alexander Edler. Den trion är tillgänglig och vill komma så vi är tacksamma och tar emot, säger Boustedt.