Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Sjöberg

Grattis Tre Kronor, Mårts och alla andra

Sedins kommer till VM.

Och helt plötsligt ökar chanserna till ett guld avsevärt. Nu blir det riktigt spännande att se vart det här ska ta vägen. Vi vet sedan tidigare att man inte spelar hem ett VM-guld på hemmaplan hur som helst.

Med Sedinarna så får självklart Tre Kronor en helt ny dimension i laget och man får en väldigt tydlig leading-line. Efter att bröderna fått stryk i fyra raka matcher i Stanley Cup-slutspelet antar jag att suget efter revansch är stort.

Nu är frågan vem som bröderna ska få spela med?

Jag tror inte det är självklart på något sätt att det blir Loui Eriksson. Men det här ger förstås Mårts bra möjligheter att coacha laget under matcherna och spetsa till det när det behövs.