Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Sjöberg

Nylander kan bli aktuell för Luleå

Jag ringde runt till alla klubbar i går och frågade om intresset kring Michael Nylander, som nu är tillgänglig efter att ha fått nobben av NHL-klubben Philadelphia Flyers.

De flesta svarade rakt och tydligt att det inte finns något intresse alls.

Lars ”Osten” Bergström har varit i kontakt med Michael Nylander – men då snackade dom om Mickes bror Peter Nylander.

Även han är klubblös och i det här fallet är det storebror som agerat agent.

– Ja…..alltså…..om vi säger såhär. Jag har pratat med Micke, men då mer utifrån hans brors situation. Han ringde för Peters räkning och jag sa samma sak då som jag säger nu. Vi letar inte aktivt men utifrån vad som händer med Cam Abbott så får vi ta nya beslut, säger Osten.

Med andra ord kan intresset öka även för Michael Nylander om han fortfarande finns på marknaden när besked kring Abbott kommer, och om det visar sig vara så tråkigt att Abbott måste sluta eller ta ett längre uppehåll.

Vi får se vad som händer där. Men det var ett komiskt samtal när Osten tvekade länge på frågan om han varit i kontakt med Michael Nylander.

Han hade det – men för broderns räkning alltså.

Nu när även Micke är tillgänglig lär nog Luleå och Osten vara mer intresserad av honom än Peter om de måste ersätta Abbott.

•••

Osten nämnde också att fler spelare har hört av sig till klubben och är intresserade av att spela där om laget ska ersätta den skadade tvillingen.