Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Sjöberg

Han måste vara given i Tre Kronor

Jag lider med Markus Svensson i kväll.

Alla man har snackat med har hyllat honom inför säsongen och nu när det dragit igång. Att han är riktigt bra på träningarna, att han kommer pressa Fasth och göra AIK:s målvaktssituation ännu bättre med tanke på det.

Men nio skott, sex räddningar, tre mål och 66,67 i räddningsprocent i elitseriedebuten är ju bara inte bra. Nu betyder väl inte det att han är en oduglig målvakt förstås utan mer att han fick en mardrömsstart.

Näe, jag vill se mer av honom innan man kan tycka så mycket.

•••

Daniel Bång lämnade isen poänglös med vapendragaren Christian Sandberg gör 1+1 och det var ett ett bra steg för den duon och ett bra besked för AIK. De behöver få igång firma Bång/Sandberg.

•••

När det gäller LHC så fortsätter kedjan med Jämtin, Söderberg och Arlbrandt att producera. LHC har inlett den här säsongen mycket bättre än vad jag trodde på förhand och det är bara att lyfta på hatten.

Just Söderberg känns ju enormt spännande. Han måste väl bli uttagen i landslaget nu. Allt annat vore väl en chock!