Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Sjöberg

Czarneckis flytt kan vara det bästa som hänt BIF

Djurgården förlorar på hemmaplan och fortsätter att svaja i sina prestationer. Men på något sätt så är jag inte orolig ändå faktiskt.

Jag kan inte förklara det på något annat sätt än att DIF har en riktigt bra och bred trupp med tanke på hur många bra juniorer man har på väg fram.

Än så länge så hetsar jag inte upp mig där.

•••

När det gäller Brynäs finns det desto mer att kommentera.

Niklas Czernacki är borta och det kanske var det bästa som hänt laget. Jag kan förstås inte säga saker men av någon anledning så åker Brynäs runt och ser ut som ett lag med mycket självförtroende – att man tror så mycket mer på vad man gör i år.

Nye tränaren Tommy Jonsson är ett spännande namn. Det har han bevisat nu.

Toppkedjorna är spännande och där finns det mer att hämta. Kedjan med Järnkrok producerar och gör det bra.

Kedjan med Nordquist som center producerar inte alls så där finns det sparkapital. Men då är det samtidigt en viktig styrka i laget att kedjan med Johan Larsson som center kliver fram och spelar riktigt bra. Som mot Djurgården. Den kedjan ger Brynäs chansen att vinna den här tillställningen.