Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Sjöberg

Arlbrandts revansch?

Ser att det är många som reagerat på Svenska Spels oddssättning när det gäller vem som blir elitseriens poängkung i vinter.

Bolaget säger att det blir Pär Arlbrandt, till lägsta oddset, åtta gånger pengarna.

Det var en vild chansning känns det som. Jag tror inte alls att Arlbrandt kommer vara med och slåss i en absoluta toppen i slutskedet av säsongen. Sen kan han säkert sluta topp 10 igen. Men att han blir poängkung känns långt borta.

Det enda som skulle tala för Arlbrandt är kanske viljan att motbevisa alla igen. För på något sätt så tror folk aldrig riktigt på honom efter den misslyckade säsongen i Södertälje.

I Luleå fick han en första revansch på alla som tvivlat på honom. Nu lämnar han för Linköping och då tror man att han inte ska klara av klubbytet.

Tänkt er att just han får vinna poängligan och lyckas med det som så många misslyckats med tidigare – fixa Linköpings första SM-guld.

En rak höger i ansiktet på rätt många. Det skulle vara rätt snyggt gjort.