Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Henrik Sjöberg

AIK vann i sina nya matchtröjor

Timrå slog Modo med 3–2 i kväll – och vad jag hört från matchen var det lite smågrinigt och hett stundtals. Precis som det ska vara med andra ord. Jag är övertygad om att det kommer bli ännu hetare derbyn i år. Stjärnfyllda Modo mot doldisarna i Timrå.

Men träningsmatcher är träningsmatcher så kvällens resultat var inte mer än lite prestige förstås.

•••

Själv har jag sett AIK vinna på Hovet. SSK pressade lite i slutet i spel sex mot fem och sex mot fyra. Men segern kändes väl rättvist. Det var ingen rolig tillställning direkt men nästan 1600 på läktarplats är en bra siffra.

•••

AIK spelade i sina nya svarta matchtröjor. Snygga. Som vanligt.