Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Alex Schulman - Expressen

Jag kan ha kommit på lösningen – till allt

Jag kan inte tro att det är sant, men jag fick svar. Och jag fick rätt! Agnes Wold chattade med Expressens läsare och jag skickade in min fundering i chattrutan, om att jag har börjat hålla andan när jag passerar folk. Och hon svarade:

 

 

Detta måste ju ut brett. Jag kan se Löfven framför mig på presskonferens imorgon, han harklar sig och säger:

”Det här är är svår tid. En tid av hårda prövningar. Men tillsammans står vi starka. Vi måste förstå, att det här kan ta tid, veckor, till och med månader. Men vi ska igenom det här. Jag uppmanar alla svenskar att hålla er hemma. Särskilt ni i riskgrupp. Och ni som av olika anledningar måste ut, till er vill jag säga: håll andan.”