Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Alex Schulman - Expressen

Bikt

Det är väl härmed på sin plats att jag berättar.

Jag hade corona.

Jag fick sjukdomen den 31 januari, i samband med att jag läste i tidningen om att Sverige fått sin första corona-patient. Det bara smällde till. Jag uppsökte inte sjukvård, men jag kände det ju helt klart. Det var inget snack.

Sedan dess har jag faktiskt haft corona vid tolv olika tillfällen. Senast insjuknade jag tidigt imorse. Kände mig jävla ruggig när jag vaknade och jag kände att det satt nåt i halsen, och jag gick runt hela morgonen och ”svalde” och började vittja nätet efter svar, googlade på ”tjock hals + corona” och fick det genast bekräftat.

Och jag borde kanske erbjuda mig själv till forskningen, för jag är alltså ett bevis på att idén om immunitet efter smitta inte stämmer, jag blir ju sjuk igen och igen, och kanske fraktar de mig till Karolinska och bedriver alternativa och ljusskygga experiment på mig för att nå sanningen om den här gåtan, och till slut kommer de fram till att jag inte är ett bevis för någonting, jag är bara ett udda fall, ett ”freak occurrance”, ingenting att fästa vikt vid, och tiden går och våren blir till sommar och hela Sverige blir flockimmuna, men jag bara fortsätter att bli tjock i halsen, känna mig ruggig, och insjuknar, gång på gång.