Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Scenbloggen

Hej då och på återseende!

2017 08 19_3855_edited-1

Här slutar denna blogg att verka! Bloggarna börjar bli passé och Expressen och dess kultursida rensar i bloggrabatten och fortsätter med andra och mer uppdaterade former.

Så här ser jag ut i tjänsten, fångad i flykten av min kära man Ulf, när vi såg Västanås Charlotte Löwensköld och Mio, min Mio i somras. Just nu är jag i Belgrad och har avslutat uppdraget som jurymedlem vid Bitef, Belgrad International Theatre Festival. I morgon far jag till Tblissi och Georgian Showcase och ett seminarium om teater och populism – det kan behövas!

Sen åker jag hem, undervisar danslärarstudenter vid LTU/Piteå och fortsätter skriva i Expressen som jag gjort de senaste nära 40 åren. Samt i Danstidningen.

Jag gör nästan bara roliga saker! I Belgrad läser jag korr på en bok jag skrivit om Dockteatern Tittut som fyller 40 år, och som kommer ut i november. Den blir vacker, boken! Snart börjar jag på en annan bok om…..nehej, det får ni veta sen.

Scenbloggen är efter denna den  1 114:e bloggbiten för tillfället husvill, och jag tar den med mig till min hemsida under hösten. Kom gärna med förslag! Visserligen är en blogg som ett litet hungrigt monster som ständigt ska ha nya munsbitar, men bloggandet har för min del varit ett sant nöje! Vi ses!

Här är länken till Nya Scenbloggen! Välkomna dit!

http://margaretasörenson.se/