Scenbloggen

Hysch, hysch
Unknown

Om nu någon hann läsa en bloggbit i går, så glöm det! Jag är en av fem i juryn för den stora festivalen i Belgrad, Bitef, och får, visade det sig, inte skriva en bokstav om de föreställningar som vi ska prisbelöna. Det skulle kunna utnyttjas på något illasinnat vis.

Antalet personer i Belgrad som läser en svensk blogg torde vara begränsat, men jag lyfte bort den (återkommer på söndag) för husfridens skull. Så här visas nu endast en bild av mig och juryns ordförande, Maria Shevtsova, brittisk så det skvätter med med rysk bakgrund. Festivalen fångade oss under en paus i den dygnslånga, berömda föreställningen som jag skriver om på söndag i stället.

Som också är sista dagen för denna blogg, som släcker och stänger. Den dyker nog upp någon annanstans, återkommer till det.