Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Samir Badran

Farväl till expressen – nu slutar jag blogga!

Hej!

Starta låten tack…

Nu är det så att jag tyvärr måste komma med det tråkiga beskedet att jag inte kommer vara kvar här på expressen. Detta beror nog främst på att alla andra sociala medier har blivit så pass stora. Snapchat, instagram, Facebook, twitter och allt annat.
Bloggar är inte längre lika heta. Det är alltså inte lika lätt att få folk som läser bloggar.
Det har dock varit en ära att få blogga här och lära känna all den sköna personalen och alla andra som varit så jävla schysta. Jag har snart varit här 2 år om jag inte minns fel. Det har varit grymt!!
Jag vill till att börja med tacka Linda-marie för att hon har varit min hjälp och mitt stöd vid varje publicering av inlägg.
Men vill också tacka expressen för att jag fick lära känna Linda-marie och fått ha många skratt med henne. Hon är världens snällaste människa.

skarmavbild-2016-11-06-kl-23-05-06
Linda-Marie och jag =)

Hon har fått skydda mig i många sammanhang, blandannat när jag en gång la upp en film på bloggen då en kille råkade bajsa en annan kille i ansiktet (väldigt äckligt inlägg) förlåt haha men videon var riktigt rolig tyckte jag, VÄLDIGT OMOGEN JAG VET!!
Men det blev som ni kanske förstår kaos på expressen och chefen Lars bad mig ta bort inlägget. Jag skämdes ihjäl och gjorde aldrig om det misstaget.
Jag vill tacka Lars för att han fått stå ut med mig och varit en riktigt kunglig chef.
Jag vill tacka Ellinor Svensson för att hon varit sjukt rolig att göra Expressen-tv med och världens bästa stöd vid melodifestivalen =)
Ellinor har fått endel ganska skumma klipp med mig som har spridits rätt bra. Här är en klassiker:

Fram tills dess får ni följa mig på youtube =)

Aja… Väldigt tråkigt att sluta men sånt är livet. Jag älskar verkligen expressen och det har verkligen varit en ära att få jobba hos er.
Hoppas vi jobbar mer i framtiden. Ha det bäst.. KÄRLEK! <3