Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Samir Badran

På besök hos Filip och Fredrik – Se klippet här!

HEJ!


Jag var för några veckor sedan på besök hemma hos mina föräldrar i Linköping vilket jag också filmade via min Snapchat (Mystory) – för er som inte vet vad det är så är det en App i mobilen som man helt enkelt filmar och tar bilder via och kan skicka eller publicera i appen.
Hur som helst så råka jag filma en bok som handlar om en tjej som heter Malala.
Jag hade ingen aning om vem den här Malala var utan jag la bara upp massa bilder tillsammans med boken och filmade lite klipp som jag sedan la ut.
Detta uppmärksammade Filip och Fredrik och tog mig till deras studio för att ställa frågor. Deras frågor fick tyvärr väldigt dåliga svar då jag varken visste vem Malala och inte heller hur det kommer sig att dom tror att låten ”bada nakna” handlar om att alla är välkomna till sverige.
Låten handlar om att vi firar att vi är där vi är idag efter allt hat vi fått utså. =)