Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Överraska en skolklass i Falun – Se klippet här

YO!

skarmavbild-2016-10-07-kl-00-25-58

Resan fortsätter runt i Sverige tillsammans med världens barn och insamlingen går helt galet bra. Nu har jag och Viktor, tillammans med våra fans, följare och alla andra engagerade människor samlat ihop över 100.000kr bara genom att bara knacka på hos olika familjer.

Vårat uppdrag går alltså ut på att gå runt och knacka dörr och så får dom lägga pengar i en liten bössa vi har med oss. Förstår ni själva att på bara 4 dagar samlat ihop 100.000kr? tänk om man fortsatte med detta. på 1 år hade det blivit många miljoner!
Jag är sjukt tacksam för att folk hjälper oss med det här, och på riktigt, det här uppdraget var sinnessjukt jävla roligt!! =)

Jag brukar vanligtvis inte vara ute så mycket med tanke på att det blir ganska hetsigt (både positivt / negativt) när jag är ute. Vissa gillar mig, vissa hatar mig som sagt haha. Det har jag märkt på denna resa. Som tur är har jag dold livvakt som följer mig, men han har fått se nu att det finns en viss hotbild mot mig på vissa ställen. Lite tråkigt att vissa personer har någon konstig jävla bild av mig och måste störa sig på mig.
Dom flesta hotfulla tillfällena brukar se likadana ut: dom pekar ”fuckyou”, spottar mot mig och svär åt mig. De vanligaste dom brukar skrika är BÖGJÄVEL vilket jag tycker är jävligt konstigt när dom egentligen vet att jag umgås med fler brudar på en dag än vad dom gjort under hela sin livstid… Men aja, hur som helst!
Sånt är livet 😀
Aja, sist men verkligen inte minst.
Besökte en skolklass i Falun, deras reaktion var riktigt jävla gullig,
dom var helt stumma och verkade typ rädda för oss haha.
Kolla klippet här:

SAMIR OCH VIKTOR BESÖKER SKOLKLASS!
HA EN JÄVLIGT BRA DAG!