Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Samir Badran

Kolla när vi knackar 1700 dörrar – och samlar pengar till världens barn


skarmavbild-2016-10-05-kl-09-30-20

YO!

Just nu är jag och Viktor ute på uppdrag för Världens Barn.
Uppdraget går ut på att få så många som möjligt i alla städer vi besöker denna vecka att engagera sig och följa med oss och knacka dörr hos människor som ska skänka pengar. Det har gått bra hittills. Men vissa nekar oss och jag förstår mig inte på folk som kan säga nej till att hjälpa en människa som varken har någonstans att bo eller någonting att äta när vi har det så sjukt bra här i Sverige.

Det är dock fler människor som skänker och visar sig ha ett jävligt gott hjärta 😉

KLICKA PÅ LÄNKEN HÄR UNDER FÖR ATT SE AVSNITTET!

www.svtplay.se/Samirbadran