Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Samir Badran

Ta en minut och läs detta inlägg – det viktigaste inlägget någonsin – från mig till er

 Tja!

Detta inlägget skrevs 21 februari 2016 men tycker det är viktigt för mig så vill gärna att ni läser det igen.

Skärmavbild 2016-02-21 kl. 14.29.04

Viktigaste inlägget någonsin

Jag sitter just nu ensam i en solstol i Thailand och skriver det här inlägget.
Jag har tänkt skriva detta inlägg många gånger men jag har aldrig riktigt haft orken till det, men tänkte att jag gör det nu.
Detta är ett av dom viktigaste inläggen jag någonsin kommer göra så om du vill får du gärna dela på dina sociala medier för att hjälpa mig då några jävla åsnor tycker det är roligt att anmäla mina saker på facebook så jag för tillfället är blockad i 24h.

Aja skitsamma, en sekund bara….
Jag ska lägga mig bekvämt, gör det du också så att du orkar läsa allt.
Jag kommer skriva enkelt så att 5 åringar orkar läsa, 6-17 åriga fans, 18-28 åriga festmänniskor,
otåliga adhd-människor samt vuxna och pensionärer orkar läsa.

MYCKET VIKTIGT ATT DU SÄTTER PÅ MUSIKEN

MUSIKEN MÅSTE VARA PÅ FÖR ATT FÅ KÄNSLA AV INLÄGGET – GLÖM INTE!

Låten är sjukt tung som handlar om ”THE GOOD LIFE”:

ÄR MUSIKEN ?
Om inte så tryck på krysset (X) i högra hörnet på soundcloud-rutan och testa klicka på play igen!

Okej bra…
Då kan jag börja med att visa denna bilden för dig:

success

Vill du nå framgång?

Bilden ovan beskriver enkelt och bra hur många av er där ute tror att mitt liv ser ut samt hur mitt liv egentligen ser ut.
Eller rättare sagt, hur folk tror det ser ut att nå framgång samt hur det egentligen ser ut att nå framgång.
Att nå toppen är en evig kamp och hårt slit och jobb, gråt, sömnlösa nätter, dålig energi, fake-människor, fake-leenden, dagar man vill ge upp, bråk och tjafs, kärlek, depressioner, GLÄDJE, magiska känslor, ingen energi, adrenalin, hat, avslutade relationer, FANS, oväntade vänskaper, utnyttjande människor, avslutad relation med människor, avslutade relationer med släkt, självmordstankar, slagsmål, underbara människor, skratt, och mycket mycket mer.

I got to shine…

ste_melodifestiv_4820227

Min framgång

Jag kan börja fråga dig om du tror det är ett undantag för mig (inget skryt – ren fakta)
…Att jag efter Paradise Hotel medverkat i melodifestivalen två gånger, legat 1:a på topplisterna i Sverige, haft några av sveriges mest spelade låtar – 20 miljoner under en sommar, haft en av Sveriges största instagrams, under en tid haft Sveriges mest lästa blogg, festat med Dan Bilzerian, blivit bästa vän med familjen Parneviks, haft spelning inför 200 miljoner TV-tittare (inte melodifestivalen), fått jobb på världens bästa tidning (expressen – och ja jag fjäskar, men jag trivs fett bra  =), haft 7 lägenheter till salu samtidigt, ”lyckats” vara hatad av hela Sverige samtidigt under en vecka (vill ej gå in på varför och riva upp gamla sår), sjungit i kör med 27 klasser och 4500 elever – som tagit världsrekord i världens största mattelektion (kan ha fel – minns inte exakt.
Haft en av sveriges snabbast växande youtube och instagram med +100.000 följare på 1 dag, medverkat i några av sveriges största TV-program, vunnit pris för sveriges pinsammaste tv haha – sjukt att de priset ens finns.
Jag har medverkat i sommarkrysset, lotta på liseberg, fångarna på fortet, stjärnorna på slottet och blivit tillfrågad om att vara förband för Akon.
Blivit bästa vän med Hollywood-frun Gunilla Persson, skrivit musik med sveriges största låtskrivare, haft föreläsningar inför tusentals människor, legat på topplisterna i norge, danmark, finland, bråkat om 1:a platsen på Spotify med Zayn från one direction, tillomed blivit tillfrågad om att vara grodan i teatern prinsen och grodan haha – minns fan inte vad det hette men de var nåt sånt.

Listan kan göras lång

Nu kommer jag få hat, det får man alltid när man ‘lyckas’ eller skryter. Det är en del av min vardag jag får leva med, och jag bryr mig inte längre.
Hatarna får hata, det spelar faktiskt ingen roll som jag säger i min nyaste låt – Bada Nakna.
Jag på riktigt bryr mig verkligen inte längre, jag orkar inte längre bry mig!
Jag lever mitt liv och ärligt talat, just nu känner jag att jag lyckats äntligen, folk får försöka trycka ner mig hur mycket dom vill.
Som alla vet, det är lätt att vara jag.

Eller?
Du kanske glömt att jag för 2 veckor sedan ställde mig framför 4 miljoner människor och sjöng efter att programledarna presenterat mig som personen som förstört publikens barn genom att lära dom röka, dricka och ha sex i TV? =)

Tack så mycket…

Dom missade dock lite information när dom presenterade mig.
Dom visste förmodligen inte om att jag slutat röka, snusa, dricka och att jag åker hundratals mil i veckan hem till barn ungdomar för att ge dom en autograf. Eller att jag hjälper tjejer och killar i alla åldrar som mår dåligt och att jag ligger och vrider mig till sömns varje natt för att jag har så många som ber om hjälp så jag inte vet vart jag ska börja??

Eller jag som tog min systers biljetter till melodifestivivalen och gav dom till deras barn för att dom skulle kunna se ”sina idoler” på melodifestivalen när föräldrarna vägrat köpa melodifestivalsbiljetter.
Dom glömde nämna att jag ofta ringer upp föräldrar som jag tycker behandlar sina ”damp-barn” på fel sätt och berättar hur jävla underbara barn dom har, eller kanske att jag har 3 timmars samtal med deras barn dagligen för att jag är deras förebild och försöker hjälpa dom?

Varje vecka pratar jag med folk om frågar mig hur jag orkar med när folk trycker ner det jag gör.
Ofta får jag höra från folk i samma branch – (artister, bloggare, tv-profiler) att dom fått typ en hatkommentar och att dom mår jättedåligt över det, och hur jag orkar med allt det jag gör.
Jag orkar för att jag har ett mål jag ska nå, jag ger aldrig upp,

Jag är en tankspridd människa med överflödig energi som utåt sätt uppfattas som galen, trög och oföretagsam.
Jag är uppvuxen med en farsa vars enda tankar kretsar runt jobb, framgång, business och att lyckas.
Jag har samma sak i mig.
Jag är en tävlingsmänniska som tävlar med mig själv, och mina mål är brutalt höga. Jag har inte sovit bra i hela mitt liv och mindre nu dom senaste 3 åren då det enda jag gör är att sträva efter att lyckas.
Jag går upp flera gånger under nätterna och skriver ner saker för att inte glömma.
Jag njuter inte ofta av livet då jag känner att jag inte vill missa en sekund då det tar tid att nå framgång.

Det krävs hårt jobb för att lyckas

Skärmavbild 2016-02-21 kl. 14.10.27

Varenda steg jag tar i mitt liv är ett steg närmre det mål jag har att nå.
Jag tänker så långt så bara en Facebook-uppdatering tänks igenom LÄNGE innan den publiceras.
Min låtskrivare undrade vad fan jag höll på med häromdagen då jag kollade på en tabell och uppställning om hur facebooks användar-aktivitet fungerade. (När flest människor är inne på Facebook samtidigt).

Att jobba med sociala medier
(instagram, Facebook, twitter mm.)

Jag hade 10 olika flikar uppe på mitt internet samtidigt som jag skiftade emellan för att hitta den rätta tiden då mest folk var aktiva på Facebook, instagram och twitter.
Jag hade forum uppe där jag läste om hur mitt facebook-inlägg skulle skrivas för att nå ut till så många som möjligt.
Jag läste om hur det fungerade om hur jag nådde ut till min målgrupp enklast.
Jag läste om hur det fungerar med koppling mellan youtube och Facebook, samt instagram och Facebook.

Efter mycket tänk bakom mitt enkla inlägg och tidsinställning gjorde jag ett rekord på min Facebook någonsin med 8500 likes på en BILD.

Skärmavbild 2016-02-21 kl. 14.15.09

Och jo, likes betyder mycket för mig då det är där jag ser hur aktiva/intresserade mina följare är i vad jag jobbar med.

Ni kanske märkt att ni får färre likes/gillningar om ni delar ett instagraminlägg till Facebook tillexempel?

Skärmavbild 2016-02-21 kl. 14.09.12

Aja fett tråkigt, så orkar inte skriva mer om det.
Men hur som helst, allt jag gör har jag en tanke bakom.

Folk tror att jag medverkade i Paradise Hotel, och sen har jag inte behövt jobba sen dess.

Du kanske inte visste att jag inte pratade med min familj på 4 månader eller att jag inte ens visste vad min systers son hette för att jag koncentrerat mig på jobbet, eller kanske att jag inte visade mig ute på flera veckor för att jag satt hemma och jobbade och tänkte på hur jag skulle lyckas.

Skärmavbild 2016-02-21 kl. 14.04.03

Vill du lyckas så sitt för fan inte hemma och tryck ner människor, gå ut och gör det du drömmer om!

Jag vill ha flickvän 

Du kanske inte visste att anledningen till att jag idag inte har flickvän som jag saknar varenda jävla dag när jag går och lägger mig ensam, är för att när jag väl en dag får skaffar flickvän, ska hon vara den stoltaste tjejen i världen och kunna säga till alla runt henne att hon har världens mest framgångsrika och duktiga pojkvän som hon är otroligt stolt över, som trots alla människor som har försökt stoppa honom gjorde det endå.

Skärmavbild 2016-02-21 kl. 15.10.36

Jag vill inspirera människor, jag vill visa att bara man tror på sig själv är allt möjligt. Inga drömmar är för stora. Och folk som hatar och trycker ner dig, dom ska vara din motivation till att lyckas mer.

 I WANT TO INSPIRE PEOPLE.
I want someone to look at me and say – ”because of you, i didn’t give up.”

Skärmavbild 2016-02-21 kl. 14.05.44


Tack för du läste..
Lyssna här nu!
Jag älskar er fans, tack för ni finns! Det är ni som gör mig glad, och ni som gör att jag älskar livet.