Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Samir Badran

Justin Bieber filmad på snapchat i Stockholm

YO!!

skarmavbild-2016-09-29-kl-17-15-31

Sitter just nu och väntar på ett TV-team som ska komma hem till mig.
Dom ska följa mitt liv en tid framöver för att se vad jag gör om dagarna.
Vad jag jobbar med, vilka jag umgås med, mina planer om framtiden och allt annat intressant sånt som mina fans frågar om.
Idag ska jag dra och kolla på Justin Bieber med några polare. Jag undrar om det kan bli kaos där. Det var länge sen jag självmant valde att ta mig in i en folkmassa, jag hoppas det har lugnat sig, men jag förväntar mig att få ta en del bilder med tanke på att många av Justin Biebers svenska fans är samma fans som jag har. Vi får se hur det går…

Hur som helst så tycker jag det är fett kul att Justin är i Sverige, jag skiter i alla kommentarer om att jag skulle va bög för att jag gillar justin bieber haha.

 

 

Haha <3 Asså om ni vill ha svar på den frågan, nej, jag är inte bög. Jag älskar brudar ;)) Men han är den tyngsta killen på jorden och jag hoppas att alla förstår att han är en levande legend och vi ska va stolta att han är här i Sverige och har konsert. Han är mäktig som fan.
Han är den enda människan jag någonsin kommer bli starstrucked på… KUNG!BTW så gick han runt i Stockholm inatt, bieber-news.com publicerade några random-bilder och filmklipp från när justin syntes på bland annat Odenplan utanför Åhlens.

Du kan kolla filmklippet här:
http://bieber-news.com

skarmavbild-2016-09-29-kl-17-03-06
skarmavbild-2016-09-29-kl-17-03-40 skarmavbild-2016-09-29-kl-17-03-46

PEACE!!!!