Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Samir Badran

10 värsta sakerna med att vara känd!

Tja!!

Skärmavbild 2016-08-03 kl. 21.35.26

Okej, folk frågar mig nästan varje dag hur det känns att vara känd. Det är svårt att förklara och kommer ta lång tid att skriva ner allt nu så jag tänkte börja med ta lite negativa saker som jag tycker tillkommer vid ett kändisskap.
Självklart är det fett nice många gånger att få uppmärksamhet och mycket brudar osv. Men det finns en baksida.

Här är 10 värsta sakerna med att vara känd!

1. Man måste alltid vara fräsch, nyduschad och ”ok” kläder på sig man vet aldrig när man ska behöva ställa upp på bild.
Jag har som regel att jag inte vill vara ofräsch när jag träffar fans, jag vill inte att dom ska tycka jag är äcklig =)

2. Media älskar att skriva om negativa saker om ”kändisar”. Man får nästan aldrig en artikel när man gjort något bra utan bara när man gör negativa saker vilket gör att folk får en dålig bild av personen.

3. Det är svårt att slappna av, man får nästan aldrig vara ifred. Jag är stressad nästan hela tiden förutom när jag ligger i min säng typ.

4. Folk dömmer mig innan dom träffar mig vilket är jävligt störande.

5. Människor i denna branschen vill ofta ändra på dig som person, det är väldigt svårt att beskriva. Jag har dock inte ändrat mig ett skit, och jag skiter i vad folk tycker om mig. Jag kommer aldrig ändra mig 😀

6. Det är tråkigare att festa. Folk tar bilder, filmar, fotar, drar i dig osv.

7. Man måste jobba 110% för att hålla sig ”vid liv”. Man måste ständigt prestera. Man måste alltid vara aktiv för sina fans eller följare, annars så tappar dom intresset vilket är ganska jobbigt, jag jobbar även när jag sover. Jag kan inte ta det lugnt.

8. Det är ”OK” att hata, skriva ner och hota en ”känd” person. Folk verkar inte tro att ”kändisar” har känslor – Jag är en vanlig människa.

9. Många kända människor tycker att dom är bättre än andra vilket gör att man som ”känd” person ofta hamnar i samma fack vilket är vidrigt. Jag försöker visa folk när jag träffar dom att det spelar ingen roll vilka eller vad dom är, jag älskar personer för den dom är.

10. Man har höga krav på sig.
Att jag dessutom är en förebild för så många gör att jag är rädd för att göra fel saker, och jag är inte felfri, men jag gör så gott jag kan, jag lovar.