Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Samir Badran

Planerar att göra låt tillsammans med AronChupa (I’m an Albatraoz)

TJA!!!!!

Skärmavbild 2016-07-31 kl. 23.11.08

Förlåt och ännu en gång förlåt för sinnesjukt dålig uppdatering!
Jag har turné med Viktor som sagt just nu och vi har spelningar varenda dag. Men efter sommaren planerar jag att möjligtvis göra musik med Albatraoz-killen Aronchupa. Han är så jävla duktig och jävligt skön. Skulle vara fett att köra nån grym turné med honom tillsammans med Viktor. Killen är en av dom ödmjukaste jag träffat och med tanke på hans framgång inom musiken är jag allvarligt talat chockad att han ens pratar med mig. Han har nästan 1 MILJARD streams på hans musik, alltså TUSEN MILJONER!! det är helt jävla galen och att han fortfarande fötterna på jorden är jävligt ovanligt när man har lyckats på den nivå som han gjort.
Jag träffade först hans vän Ottoknows på en spelning för några veckor sedan. Även han är en sjukt stor DJ som har kommit galet långt både i Sverige och utomlands. Dom hade tydligen enligt deras manager sagt att jag varit trevlig och skön vilket jag verkligen uppskattar och efter det har de rullat på och snart kör vi igång =)

TRYCK HÄR FÖR ATT LYSSNA PÅ HANS LÅT:
På bara youtube har han 608 miljoner views, galen kille!

Skärmavbild 2016-07-31 kl. 23.02.21