Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Samir Badran

Sommarkrysset – Bada nakna

TJA!!!

I fredags var vi i Piteå och spelade, igår var vi med i sommarkrysset och körde Bada Nakna, idag är vi i Ronneby och haft en stor signering och imorrn drar vi och spelar i Finland, schemat är tight men vi kämpar på.
Bloggen är ganska svår att hålla uppdaterad men jag jobbar så ofta jag kan med att skriva och jag kommer bli jävligt mycket bättre på det efter att sommarturnén är över.
Hoppas alla har lite förståelse och att ni fortsätter läsa bloggen trots att det är så dålig uppdatering.

Jag älskar er! 
Har ni tråkig kan ni alltid följa min snapchat (Mystory) Yehsamir – där uppdaterar jag hela tiden.

Här är vårat uppträdande från igår =)